Enraf Nonius

Enraf Nonius

Enraf Nonius je lider tržišta u svijetu fizikalne terapije i aktivne rehabilitacije. Donosimo vam proizvode i usluge najveće kvalitete u skladu sa najnaprednijim tehnikama i proizvode širom svijeta preko naše obimne mreže internacionalnih distributera. Održavajući najveći nivo kvaliteta i usluge, omogućavamo zdravstvenim centrima širom svijeta da se brinu o svojim pacijentima i klijentima na najefikasniji i najefektivniji način.

Enraf Nonius doprinosi dužem, zdravijem i sretnijem životu. Kvalitet života je naša korporacijska i društvena odgovornost.Enraf Nonius je uvijek bio karakteriziran kao vođa tržišta u svijetu fizioterapije, sa svojom besprimjerno kvalitetnom opremom. Enraf Nonius kao kompanija na vrhu polja fizioterapijske opreme već mnogo decenija, iz ove prošlosti, kao i iz naše strasti prema tehnologiji i pokretu, radujemo se snabdijevajući svijet sa posljednjim dostignućima za fizioterapeutske tretmanske metode. Enraf Nonius će nastaviti sa poboljšanjem kvaliteta života svih ljudi.

Elektroterapija

Terapijski Kreveti

Aktivna

Rehabilitacija

Proizvodi i projekti

Motivisani stravstvenim interesom za pokret, Enraf Nonius je razvijao proizvode za eksperte mobilnosti, i sada je specijalist za fizioterapijske i rehabilitacione proizvode. Globalna mreža klijentele medicinskih profesionalaca, fizioterapeuta i stručnjaka za pokret, koriste naše kvalitetne proizvode svaki dan. Funkcionalnost, pouzdanost i trajnost su termini koji su se uvijek koristili, nekada i sada, za Enraf Nonius proizvode. Posljednje proizvodne tehnike, izrada i kontinuirani interes kompanije za optimizacijom proizvoda sa velikim unosom korisničkog iskustva, potvrđuju sliku kompanije sa terminom “Passion for Motion”, u kojem je čovjek centralni i istinski “Partner for Life”. EN-Projekti, podružnica Enraf Nonius, pridonosi internacionalnom uspjehu i reputaciji kompanije.

Ovi specijalisti sa “ključ u ruke” medicinskim solucijama, pored realizacije bolničkih i rehabilitacionih projekata, ujedno nude posredovanje, nabavu i menadžment projekata. Godine ekspertize i dokazana pouzdanost čini En-Projekt cijenjenog partnera za internacionalne vladine organizacije, ministarstva i zdravstvene institucije. En-Project implementira zdravstvene ustanove u Europi, Latin Americi, Africi, Aziji i Srednjem Istoku. Enraf Nonius i En-Projekt zajedničkim snagama poboljšavaju nivo zdravlja na globalnom nivou, sada i u budučnosti !

Telefon/Fax: 

+387 33 55 26 55

 +387 33 55 26 56

Direktor +387 33 55 26 57

Mobitel: +387 62 31 55 55

Mobitel: +387 61 53 83 64

Adresa

Triglavska 12

Sarajevo, 71000

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 9AM-5PM

Telefon/Fax: 

+387 33 55 26 55

 +387 33 55 26 56

+387 61 53 83 64

E-mail:

 nedax@bih.net.ba 

nedax.info@nedax.ba

Adresa

Triglavska 12

Sarajevo, 71000

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 9AM-5PM

BosanskiEnglish