ENRAF NONIUS

Enraf Nonius je lider tržišta u svijetu fizikalne terapije i aktivne rehabilitacije. Donosimo vam proizvode i usluge najveće kvalitete u skladu sa najnaprednijim tehnikama i proizvode širom svijeta preko naše obimne mreže internacionalnih distributera. Održavajući najveći nivo kvaliteta i usluge, omogućavamo zdravstvenim centrima širom svijeta da se brinu o svojim pacijentima i klijentima na najefikasniji i najefektivniji način.

Enraf Nonius doprinosi dužem, zdravijem i sretnijem životu. Kvalitet života je naša korporacijska i društvena odgovornost.Enraf Nonius je uvijek bio karakteriziran kao vođa tržišta u svijetu fizioterapije, sa svojom besprimjerno kvalitetnom opremom. Enraf Nonius kao kompanija na vrhu polja fizioterapijske opreme već mnogo decenija, iz ove prošlosti, kao i iz naše strasti prema tehnologiji i pokretu, radujemo se snabdijevajući svijet sa posljednjim dostignućima za fizioterapeutske tretmanske metode. Enraf Nonius će nastaviti sa poboljšanjem kvaliteta života svih ljudi.

Elektroterapija

Saznajte više

Terapijski Kreveti

Aktivna Rehabilitacija

Motivisani stravstvenim interesom za pokret, Enraf Nonius je razvijao proizvode za eksperte mobilnosti, i sada je specijalist za fizioterapijske i rehabilitacione proizvode. Globalna mreža klijentele medicinskih profesionalaca, fizioterapeuta i stručnjaka za pokret, koriste naše kvalitetne proizvode svaki dan. Funkcionalnost, pouzdanost i trajnost su termini koji su se uvijek koristili, nekada i sada, za Enraf Nonius proizvode. Posljednje proizvodne tehnike, izrada i kontinuirani interes kompanije za optimizacijom proizvoda sa velikim unosom korisničkog iskustva, potvrđuju sliku kompanije sa terminom “Passion for Motion”, u kojem je čovjek centralni i istinski “Partner for Life”. EN-Projekti, podružnica Enraf Nonius, pridonosi internacionalnom uspjehu i reputaciji kompanije.

Ovi specijalisti sa “ključ u ruke” medicinskim solucijama, pored realizacije bolničkih i rehabilitacionih projekata, ujedno nude posredovanje, nabavu i menadžment projekata. Godine ekspertize i dokazana pouzdanost čini En-Projekt cijenjenog partnera za internacionalne vladine organizacije, ministarstva i zdravstvene institucije. En-Project implementira zdravstvene ustanove u Europi, Latin Americi, Africi, Aziji i Srednjem Istoku. Enraf Nonius i En-Projekt zajedničkim snagama poboljšavaju nivo zdravlja na globalnom nivou, sada i u budučnosti !

Kontakt Forma